Duguláselhárítás Budapesten és Pest-Megyében, hétvégén és ünnepnapokon is!

GYIK

Gyakori kérdések

Hogyan történik a duguláselhárítás?

Telefonhívása után megkérdezzük az Ön nevét és telefonszámát, címét, és visszahívjuk. Megbeszéljük a részleteket, az Ön igényeit, kéréseit. Amit nyújtunk – Ingyenes kiszállás.. Garanciavállalás. Szakértelem. Gyors, tiszta munka, falbontás nélkül.

Mennyi ideig tart a duguláselhárítás?

A duguláselhárítás időigénye igen eltérő lehet, azonban szakembereink, korszerű felszerelések birtokában, nagyon gyorsan, akár már fél órán belül is képesek elhárítani egy konyhai, vagy fürdőszobai dugulást. A kültéri dugulások azonban, több órát is igényelhetnek.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Természetes, hogy megrendelőink azt is előre szeretnék tudni, hogy milyen duguláselhárítás költségre számítsanak. Már emiatt is bizonytalan, hogy bennünket válasszon-e? Segítünk dönteni! Telefonáljon és választ kap minden kérdésére! Hívjon most és mi rövid időn belül visszahívjuk.

A duguláselhárítás minden esetben megoldható bontás nélkül?

Az esetek nagyon-nagy részében igen, megoldható bontás nélkül is, de ha eltört a szennyvízelvezető cső, vagy nagy mértékű sérülést szenvedett, akkor általában a csőcserét javasoljuk, ami viszont bontással jár.

Karbantartási Szerződés elérhető, rendszeres karbantartásra?

Ha gyakran van dugulás a szennyvízhálózatban, akkor érdemes rendszeresen karbantartani, hogy megelőzzük a bajt. Kaphatók enzimes alapú lefolyótisztítók is, melyek szintén a zsíros lerakódások feloldásával tisztítanak. Ezek inkább megelőzésre használhatók, de a legbiztosabb módszer a karbantartási szerződés alapján elvégzett rendszeres tisztítás.